Gronn

 

Waar natuur en innovatie bijeenkomen

 

Gronn ziet een toekomst in werkplekken die leven en rust ademen. Een plek waar groen bloeit en de lucht verrijkt met zuurstof. Gronn gelooft in een ingrijpende impact die groen kan brengen in de mentale gezondheid, energy niveau en stressreductie. De filosofie stamt af van de kalmte van de natuur en dit reflecteert in hun innovatieve systemen die bedacht en gemaakt zijn in Nederland.

Hun toewijding naar duurzaamheid is standvastig. De systemen zijn gebouwd van roestvrij staal die zorgvuldig zijn gekozen van gerecycled materiaal. Door deze circulariteit te omarmen, blazen zij nieuw leven in het materiaal en zorgen zo voor minimale impact op de natuur. Door een prioriteit te geven aan veiligheid heeft Gronn hun producten brandvertragend gemaakt zonder dat dit impact heeft op de duurzaamheid van de materialen.

Het ethos van het bedrijf ligt en het geloof dat de essentie van de natuurlijk in eenvoudigheid ligt. Deze filosofie echoot door heel het bedrijf heen in hun producten; schoon, stijlvol en gebruiksvriendelijk. De containers versieren niet alleen de ruimte maar integreren eenvoudig in het dagelijks leven en stimuleren zo een harmonieuze omgeving.

Neem hier een kijkje naar de imposante designs.

Klik hier voor de uitgebreide collectie.

Mocht je interesse hebben in de Gronn collectie of overige informatie nodig hebben, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op