Squarely

Ontdek Squarely’s zelf waterende potten: gemakkelijk groen voor elke ruimte.

 

Transformeer de manier van het koesteren van je planten met Squarely’s modernste zelf waterende potten. Het innovatieve design beschikt over een geïntegreerde verscholen zelfwater systeem die gebruikt maakt van twee capillaire matten die op natuurlijke wijze de grond hydrateert tot een optimaal niveau. Dit zorgt ervoor dat je planten consistent en tot perfectie vochtig zijn zonder enig moeite ervoor te doen. Deze containers zijn gemaakt in Europa van 100% hout.

Voordelen die plantenzorg herdefiniëren

Met Squarely’s potten, maak je mee hoe moeiteloos jouw planten opbloeien. En dit is wat het zelfwatersysteem zo uniek maakt:

  • Minimale onderhoud: Geniet van het gemak om je planten slechts 1-3 keer per maand water te geven.
  • Indoor en outdoor flexibiliteit: De zelfwaterende plantenbakken zijn geschikt voor verschillende ruimtes. Binnen of buiten, op de vloer of aan de muur, ze creëren prachtige decoratieve plantenwanden en zorgen tegelijkertijd voor een optimale plantengroei.
  • Geen verspillen, betere groei: Ervaar de voordelen van een zelfregulerend watersysteem. Zeg vaarwel tegen gemorst water en hallo tegen gezondere, bloeiende planten.
  • Breed assortiment: Van kleine tot grote maten, wij voorzien in al je behoeften op het gebied van binnen- en buitenplanten. Ons gevarieerde assortiment garandeert geschiktheid voor verschillende ruimtes en plantensoorten.

Ervaar moeiteloze plantenverzorging

De zelfwaterende plantenbakken van SQUARELY garanderen probleemloze plantenverzorging, zodat je kunt genieten van de schoonheid van bloeiend groen zonder je voortdurend zorgen te hoeven maken over water geven. Verhoog je ruimte en ervaar het verschil dat deze innovatieve technologie maakt voor de groei en gezondheid van je planten.

Ontdek de collectie vandaag nog en herdefinieer de manier waarop je je botanische metgezellen verzorgt!

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op