Capi

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen.

Waste is de toepasselijke nieuwe naam van de nieuwe lijn van in- en outdoor potten. De zijn namelijk 100% gemaakt van afval. Zo bestaat een Waste-pot uit gerecycled kurk, oude potten en zeeafval. Met Waste laat Capi zien dat het mogelijk is om met creatieve innovaties tot groene oplossingen te komen voor een maatschappelijk probleem. En dat allemaal in een design jasje. Ofwel: Grow a greener life.

Biodiversiteit speelt een grote rol binnen Capi. Met de biodiversiteit accessoires lever je een bijdrage aan onze natuur. Met de functionele design producten dragen we een steentje bij voor vogels, bijen en vlinders. Samen kunnen we werken aan een betere biodiversiteit. Ook de design regentonnen dragen hier aan bij.

Klik hier om de Capi brochure van 2024 te downloaden (37.21MB)

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op